top of page

Norge bør be Forsvaret om hjelp til vaksineringen

Kronikk ute i Dagens Medisin nå:

"ETTER ALT Å dømme går nå perioden med virusvarianten delta mot slutten, og vi står ved begynnelsen av en ny fase: omikron-pandemien. Igjen må verden ta avgjørelser basert på svært sparsomt med kunnskap. Men denne gangen står Norge i front. Hva vet vi om omikron?

...

Det er å forvente at vaksinene kan gi mildere forløp av sykdommen, ut ifra de rapportene man så langt har å lene seg på. Derfor ser vi nå at flere land dramatisk øker takten i vaksineringen, og noen lener seg også på forsvaret. Det bør Norge også gjøre nå, for å få vaksinert så mange som mulig, så raskt som overhodet mulig.

Venter vi for lenge, risikerer vi at altfor mange blir syke samtidig – inkludert dem som skal sette vaksinene, og at vi ikke rekker å få effekt før omikron-bølgen slår inn over oss for fullt, som med dagens utvikling kanskje kan bli omkring juletider.


Vi bør brette opp ermene nå hvis vi skal ha håp om å komme noe av dette i møte, og heller trappe ned igjen dersom situasjonen utvikler seg i mindre dramatisk retning."


Artikkel med mye faktainformasjon. Lenke: https://www.dagensmedisin.no/.../all-drahjelp-fra.../


Artikkelen er også publisert på dansk i Sundhedspolitisk tidsskrift: https://sundhedspolitisktidsskrift.dk/meninger/kommentarer/5629-omikron-er-en-ny-pandemi-smog-aermerne-op.html Og i ProPatienter: https://propatienter.dk/nyheder/4022-omikron-er-en-ny-pandemi-smog-aermerne-op.html

Drop Me a Line, Let Me Know What You Think

Thanks for submitting!

© 2023 by Train of Thoughts. Proudly created with Wix.com

bottom of page